Dela sidan:

I Elgigantens nya kampanjserie får vi följa ett gäng personer som inte riktigt kan hantera sin elektronik. En för stor kyl till en för liten bil, fel färg på hörlurarna och en kille med dålig koll på borren är några exempel. 

Med kampanjen vill Elgiganten komma bort från den klassiska reklammodellen och istället flytta fokus från sina produkter till sitt tjänsteutbud. 

– Ibland upplevs hemelektronikkedjor bara som varuhus med en massa produkter. Vi erbjuder en hel del tjänster, service och garantier som kan hjälpa kunden med sakerna hela vägen - oavsett behov. Vi är helt enkelt mycket mer än bara prylar, säger Johan Järnlidenmarknadschef på Elgiganten, i en kommentar. 

Nord DDB står bakom kampanjen som är framtagen i samarbete med produktionsbolaget Bacon med regi av Jakob Marky.

Kampanjfilmerna hittar du här: Dela sidan: