Dela sidan:

2014 blev Jonas Irebjörk ny vd för Direktpress Stockholm och titlarna Östermalmsnytt, Södermalmsnytt, Vi i Vasastan, Vårt Kungsholmen, Tidningen Årsta/Enskede, Tidningen Liljeholmen/Älvsjö.

Han har sedan tidigare även haft en bakgrund inom Bonnier och TV4 med en rad olika chefsposter. Nu har det blivit dags att anta nya utmaningar och från och med idag börjar Jonas Irebjörk verka som vice vd för Metro Media House. 

– Jag är väldigt glad över att få med Jonas i teamet. De erfarenheter han tar med sig kommer vara till stor nytta när vi utvecklar vår affär. Vi har en spännande höst framför oss och med Jonas ombord får vi en nyckelspelare som kan media utan och innan, säger Jonas Lundh, vd på Metro Media House, i en kommentar.

Jonas Irebjörk ser nu fram emot att utveckla Metro Media House. 
– Bilden jag fått av bolaget och dess ägare är väldigt positiv och det finns en stark vilja att utveckla nya affärer inte minst inom de digitala områdena, säger Jonas Irebjörk.Dela sidan: