Dela sidan:

I våras blev det klart att Mittmedia fick ansvaret att sköta MTG:s lokala radioförsäljning för kanalerna Rix FM och Star FM när kanalerna gjorde comeback i Mittmedia-land den 1 augusti.

Nu rekryterar koncernen en ny försäljningschef för radio i Johan Sandin. Sandin kommer närmast från Schibsteds Lets deal men har tidigare i karriären jobbat med försäljning på bland annat Mitti och Stampen.

– Jag är mycket nöjd med att kunnat knyta Johan till oss. Hans erfarenhet och referenser från att bygga upp och driva försäljning kommer att tillföra mycket till Mittmedia. Johan kommer att ansvara för våra radiosäljare i Örebro, Västerås, Gävle, Dalarna, Hälsingland och Västernorrland säger Staffan Lönner, företagsmarkandschef på Mittmedia.

Försäljningen av radioannonser kommer komplettera Mittmedias annonserbjudande i övriga kanaler.

– Det ska bli fantastiskt roligt att driva ytterligare en möjlighet för de lokala aktörerna att nå ut med sitt budskap. Mittmedia är en riktigt spännande koncern som jobbar för sina kunders tillväxt. Jag har stark tilltro till deras affärsmodell och riktning för att möta framtidens behov och självklart så vill jag vara med på den resan, säger Johan Sandin som tillträder sin tjänst under hösten.Dela sidan: