Dela sidan:

Com Hem erbjuder ett nytt bredband med hastigheten 1200 Mbit/s. Till en början lanseras bredbandet till runt 600 000 hushåll och städerna Stockholm, Borås, Falun, Göteborg, Gävle, Jönköping, Linköping, Malmö och Uppsala blir först ut. I samband med detta släpper man nu kampanjen "Com Hem till svindlande hastigheter". 

– Vi har de senaste åren uppgraderat vårt nät och det gör att vi nu kan leverera nedladdningshastigheter på upp till 1200 Mbit/s till ett stort antal svenska hushåll. När utrullningen är klar kommer vi att kunna erbjuda dessa hastigheter i större delen av vårt nät. Uppgraderingen möjliggör även ännu snabbare hastigheter i framtiden. Detta sätter oss i centrum för digitaliseringen av Sverige, säger James Lowther, Broadband Director på Com Hem, i en kommentar. 

Kampanjen kommer synas på tv, online video, utomhus, i dagspress, radio och bio och rullar under hösten.

Arbetsgrupp: 

Kundansvariga Com Hem: Jonas Lundquist och Åke Balfors

Byrå: M&C Saatchi

Agency producer: Mattias Colden @ Always Frank

Production Company: Bleck

Director: Rune Milton

Producer: Lars Nordensson

DOP: Paul Meyers

Klippare: Adam Nielsen 

Komp: Jonas Larsen

Ljud:  Kevin Koch

Kampanjfilm hittar du här: Dela sidan: