Dela sidan:

Sökordsoptimering, SEO, har växt i snabb takt de senaste åren. Nu byter SSEO namn till Pixel och SEO-byrån passar även på att göra om ägarstrukturen, anställa fler konsulter, byta lokaler och lansera en ny hemsida och grafisk profil.

Sedan starten 2014 har bolaget växt med 1000 procent och en av anledningarna till att bolaget byter namn är för att vara mer internationella. 

– Vi vill kunna samlas under ett namn som inte är generiskt och dessutom passar för en internationell målgrupp. Många av våra uppdragsgivare är idag internationella kunder som vill ha hjälp med SEO i Nordeuropa eller svenska bolag som vill växa utanför landets gränser. Vår internationella kompetens tillsammans med vår långsiktiga strategi i alla samarbeten vi går in i har till stor del legat till grund för vår framgång. I den tuffa konkurrensen som råder online får vi våra kunder att synas, säger Henrik Vikström, vd på Pixel.

Den nya ägarstrukturen innebär att Pixels ledning nu utgörs av Henrik Vikström, Viktor Calmhede, Gabriella Gall och Olof Klarin. Samtliga med lång erfarenhet från branschen.
Dela sidan: