Dela sidan:

Bonnier Magazines & Brands bygger Sveriges största koncept- och contentbyrå. Emelie Grahn, tidigare konceptansvarig, och Malin Lundberg Aguilera, tidigare redaktionschef på mama, får ansvaret att leda byrån. 

– Målet är att bli Sveriges största koncept- och contentbyrå och denna drömduo är perfekt för uppdraget, att leda avdelningen och konceptaffären till nästa nivå, säger Björn Söderström, Chief Business Accelerator, i en kommentar. 

Emelie Grahn har tidigare erfarenhet av att ansvara över framgångsrika koncept och Malin Lundberg Aguilera har som redaktionschef för mama jobbat med konceptaffärer för Polarn O. Pyret. 

Tanken är att den nya koncept- och contentbyrån ska skapa koncept tillsammans med sina kunder, där Emelie Grahn och Malin Lundberg Aguilera agerar strategiska rådgivare och fungerar som en kreativ byrå för både det konceptuella och produktion. Dela sidan: