Dela sidan:

Marie Schnell Carlén kommer senast från rollen som vd för McCann i Sverige. Nu står det klart att hon blir senior client director på managementkonsultbolaget Lynxeye, där hon kommer att jobba nära kundernas affärer. 

– Lynxeye har länge toppat listan över företag jag skulle vilja arbeta på och varumärkesstrategi är det område jag brinner mest för, så det här jobbet känns som en perfekt matchning, säger Marie Schnell Carlén i en kommentar.

Marie Schnell Carlén har varit verksam inom reklam och marknadsföring i över 20 år och haft uppdrag som strategisk projektledare med uppdragsgivare som SEB och 3 i Sverige, Nordea på nordisk nivå samt Getinge globalt. 

– Vi tycker att Marie har en spännande profil med senior erfarenhet av att jobba med förändringsarbete i stora bolag, både marknadsmässigt och kommunikativt, säger Christian Ihre, grundare av Lynxeye. Hon kommer in med kompletterande erfarenheter som vi tror kan vara värdefulla i vårt arbete med att driva syftesdriven förändring i samarbete med våra kunder.Dela sidan: