Dela sidan:

Michaela Lindström ansluter till ljudproduktionsbolaget TMP som ny marknadsansvarig. Hon har arbetat inom ljudbranschen i tio år och har tidigare arbetat som marknadsansvarig och projektledare på Online Voices.

– Min passion är ljud och marknadsföring och att arbeta med denna kombination är så roligt och få förunnat. Jag ser mycket fram emot att ta fram marknadsstrategier, att arbeta vidare med TMPs digitalisering och att bistå med mina erfarenheter inom marknadsföring i ledningsgruppen, säger Michaela Lindström i en kommentar.

- Vi har identifierat ett stort behov av marknadskompetens internt och är mycket glada över att Michaela börjar hos oss. Med hennes långa erfarenhet inom både ljud och marknadsföring kommer hon att ha mycket att tillföra till bolaget säger Per Nordbring, vd på TMP.Dela sidan: