Dela sidan:

De nya rekryterna är en blandning av unga talanger och mer seniora profiler.

Gustav Stockman kommer direkt från Beckmans och har under studietiden praktiserat på B-Reels kontor i New York. På B-Reels Stockholmskontor kommer han att jobba som designer.

Petra Seiler Albrektson var för tre år sedan med och grundade NoA-byrån Round & Round men lämnar nu för att bli creative director på B-Reel. Tidigare i karriären har hon bland annat spenderat åtta år på Åkestam Holst där hon jobbade med några av byråns största kunder.

Kreatören Felicia Nilsson kommer närmast från reklambyrån Nosy och har tidigare jobbat för den ideella organisationen Fatta!

Slutligen ansluter Tommy Lagestam som communications officer för hela B-Reels europeiska verksamhet. I grunden är han copywriter och planner och har utöver ett par svenska byråer även jobbat i New York och Shanghai.

– Kreativitet är alltid i fokus på B-Reel så det känns naturligt att växa med just kreatörer. Petra kommer in med massor av tung erfarenhet som kreatör men också som byråentreprenör. Felicia har vi haft ögonen på sedan hon gick ut Berghs för flera år sedan och nu var timingen rätt för henne att ansluta. Gustav var en särskilt strålande stjärna på Beckmans som vi anställde innan han ens tagit examen. Tommy får en ny roll på B-Reel och kommer jobba med vår egen kommunikation för de olika europeiska kontoren, säger Jesper Kling, byråchef på B-Reel i Stockholm.Dela sidan: