Dela sidan:

I rollen som Head of Sales & Operation har Kristina Tellander i sex års tid byggt upp mediehusets digitala annonsaffär, säkrat annonsförsäljningen i print för alla varumärken, lanserat en egen creative studio på annonsavdelningen samt det nya varumärket Jobb & Karriär. En rolig men hektisk period, helt enkelt. 

– Det här är kanske ett av de roligaste jobben som finns inom media, och jag vill verkligen tacka alla, både medarbetare och kunder, för den här tiden. Men samtidigt har det varit jobb nonstop i sex år och under sommaren landade jag i att det räcker. Exakt vad jag ska göra nu vet jag inte än – jag har en del förfrågningar, men inte bråttom att kliva rakt in i något nytt, säger Kristina Tellander i en kommentar.

Nu inleds rekryteringsarbetet för hennes ersättare. Underr tiden är Björn Lorentzi tf försäljningsansvarig för företagsintäkter på LRF Media.Dela sidan: