Dela sidan:

Johan Nyhus har tidigare varit socialdemokratiskt kommunalråd i Göteborgs Stadshus. Nu blir han ansvarig för Reformklubbens nya göteborgskontor, som ska fokusera på samhällsbyggnads- och ledarskapsfrågor. 

– Jag är glad att jag fått möjligheten att efter många år som förtroendevald få leda Reformklubbens satsning i Göteborg. Staden växer snabbare än vad många förutspått. Det ska bli mycket spännande att även fortsättningsvis få bidra till reformarbetet i den stad jag bor i och brinner för, säger Johan Nyhus i en kommentar. 

Reformklubbens nya kontor kommer att ligga i centrala Göteborg och slår upp portarna den 15 september.

– Göteborg och Västsverige är inne i en mycket kraftig expansionsfas. Drivkraften är de stora infrastrukturprojekt som pågår och kommer pågå i många år. Det är därför naturligt att Reformklubben med sin stora erfarenhet av kommunikationsprojekt inom stadsbyggnadsfrågor startar verksamhet i Göteborg, säger Birgitta Pagot vd för Reform Society.Dela sidan: