Dela sidan:

Per Forssberg har en lång bakgrund inom kommunikationsbranschen där han utöver rollen som copywriter även varit regissör, tv-producent och journalist. Närmast kommer han från en kort sejour på Jung Relations där han jobbade med några av byråns största kunder. Innan dess jobbade han under flera år på Garbergs där han var med och tog fram en rad uppmärksammade kampanjer, bland annat för Bris, Fortum och NK.

– Nord DDB är fullt med smarta och roliga människor som ger järnet i alla lägen. Det känns mycket kul och lite läskigt, säger Per Forssberg i ett pressmeddelande.

Jack Strömer är nyexaminerad från Berghs ad-linje men hann innan det med att frilansa inom mode och eventbranschen.

– Känslan av att NORD DDB verkligen kan välta berg gjorde det enkelt att vilja börja sin karriär här. Det är inget annat än en dröm för en nyexaminerad kreatör att få jobba med den otroliga kundlistan som byrån besitter, och såklart alla imponerande personer som finns i huset. Wow, säger Jack Strömer.

– Per och Jack är två skickliga kreatörer, om än i olika faser av sina karriärer. Sen råkar de vara två väldigt bra personer också vilket är minst lika viktigt. Det ska bli kul att spendera dagarna med dem framöver, säger Martin Lundgren, copywriter på Nord DDB.Dela sidan: