Dela sidan:

Garbergs ska fokusera på att förnya bolagets varumärkeskommunikation. Den första kampanjen med den nya varumärkesinriktningen kommer att synas först i början av oktober, men då Betsson nyligen blev ny huvudsponsor för svenska hockeyligan, SHL, ska Garbers närmast  marknadsföra Betssons sponsorskap av SHL. I dagarna kommer en kampanj av Garbergs som presenterar Betssons sponsorskap av SHL.

–Vi vill stötta och utveckla svensk hockey. Det ekonomiska stödet till SHL, och därmed de 14 klubbarna, är grundbulten i partnerskapet. Samtidigt vill vi vara den mest engagerande partnern hittills, som värnar om svensk hockey och dess fantastiska historia. Vi är väldigt stolta över att vara huvudsponsor till Sveriges bästa hockey, sa Peter Zäll, Chief Strategy Officer på Betsson, tidigare när de tog över huvudsponsor för SHL i slutet av augusti i år.

Se Betssons nya reklamfilm för SHL: Dela sidan: