Dela sidan:

I slutet av september är Marie Serneholt beräknad att föda sina tvillingar. Nu startar hon blogg hos Mama och Bonnier Magazines & Brands för att dela med sig av sitt liv och tid. 

– Sedan jag blev gravid och började dela med mig av graviditeten på sociala medier så har jag fått SÅ mycket positiv feedback. Och alla följare har varit så himla stöttande och kommit med goda råd och tips när jag behövt det. Den relationen med följarna vill jag bygga ännu mer på. Det är ju en otroligt spännande och omvälvande tid som väntar och det ska bli så roligt att få dela den med alla härliga mama-läsare, säger Marie Serneholt i en kommentar. 

Inte helt oväntat kommer bloggen bland annat handla om hur det är att vara mamma, men Marie Serneholt kommer även att skriva om mat, mode, resor, inredning och sitt jobb. 

Marie Serneholts blogg på mama.nu hittar ni här.Dela sidan: