Dela sidan:

Nicolina Jonsson kommer närmast från Jung Relations där hon under fem år jobbat som pr-rådgivare och planner. På Jung var hon bland annat inblandad i Den nya rikssvenskan för Lerna, som i våras belönades med ett Guldägg.

Joakim Ohlsson har de senaste åren jobbat som frilans men var innan dess pr-konsult på Volontaire och Post STHLM.

– Jag är oerhört stolt över att utöka vårt pr-erbjudande med två av branschens mest spännande pr-kreatörer. Våra kunder fortsätter att efterfråga nytänkande och komplexa helhetslösningar och där har pr-perspektivet en naturlig plats i idéprocessen från start. Utöver en gedigen meritlista så är Nicolina och Joakim bra människor med starka
värderingar, vilket inspirerar mig och passar oss som en alternativ byrå, säger Rasmus Bjurström, strategic director på Perfect Fools.Dela sidan: