Dela sidan:

Efter 14 år lämnar Daniel Frodin chefredaktörsrollen samtidigt som redaktionschefen Marcus Engström tar över. Främsta skälet till bytet är att Daniel Frodin med familj flyttar till Ornäs i Dalarna. Daniel Frodin fortsätter istället som publisher och skribent. 

– Jag är själv uppväxt på landet utanför Köping med stor frihet och eftersom jag vill ge mina två små barn samma trygghet och möjlighet så flyttar vi nu, säger Daniel Frodin. 

Marcus Engström började på Bonnier-tidningen 2005 och har varit redaktionschef sedan 2010.

– Det ska bli oerhört kul att ta klivet upp till chefredaktör. Vi är ett sammansvetsat gäng där vi vet vad vi ska göra och har tydliga processer. Vi ska naturligtvis fortsätta testa och granska nya och begagnade bilar för den svenske bilägaren och vara en nagel i ögat på de biltillverkare som inte sköter sig. Samtidigt älskar vi bilar i alla former och storlekar. Det ska bli kul att fortsätta utveckla Teknikens Värld tillsammans med hela redaktionen, säger Marcus Engström.

Chefredaktörsbytet kommer dock inte innebära några större förändringar när det gäller tidningens innehåll. 

– Jag, Daniel och redaktionen har gjort tidningen tillsammans i väldigt många år nu. Vi vet alla att det handlar om ständig utveckling i små, dagliga steg i stället för stora kast. Det är så vi utvecklar en hållbar tidning som är aktuell och relevant för målgruppen, säger Marcus Engström.Dela sidan: