Dela sidan:

Lisa Hågeby har de senaste 4 åren arbetat som Art Director på konceptbyrån Yours Truly Concept. Nu börjar hon på Beteendebyrån, som beskriver sig som Sveriges första beteendebyrå och kombinerar psykologi, beteendeekonomi och design för att skapa beteendeförändring i praktiken tillsammans med sina kunder. Beteendeförändringen kan till exempel handla om att skapa hållbar förändring inom hälsa, miljö eller sparande.

– Jag är oerhört stolt över att bli en del av Sveriges första Beteendebyrå. Att skapa produkter, tjänster och platser för framtiden med fokus på att uppnå affärsnytta med positiv förändring både för planeten och individen, känns fantastiskt, säger Lisa Hågeby. 

Beteendebyrån har bland annat jobbat med Lifesum, Myrorna och ICA banken. 

– Vi är så glada att få ombord Lisa Hågeby. Med den kunskap och erfarenhet hon har inom PR och kommunikation, kommer hon att bidra med helt nya perspektiv för oss nå ut med beteendeinsikter till allmänheten. Hon har gjort flera beaktansvärda insatser för sin bransch, särskilt med sitt fokus på mångfald och jämställdhet och vi betvivlar inte för en sekund att hon inte kommer att göra detsamma här hos oss, säger Linda Lindström, beteendestrateg och medgrundare på Beteendebyrån. Dela sidan: