Dela sidan:

Sedan i mars 2017 har Josefine Uppling varit presschef för koncernen på Swedbanks pressavdelning. Nu byter hon roll och går istället in som chef för Group Public Affairs på Swedbank.

– Jag ser verkligen fram emot att bidra till att lyfta Swedbanks samhällsengagemang till nästa nivå. I en tid med snabb digitalisering och kundbehov som ändras i snabb takt kommer de företag som både har tydliga värderingar och ett starkt samhällsengagemang vara vinnarna. Här har Swedbank en stark position redan idag och jag ser fram emot att utveckla den ytterligare tillsammans med mitt team, säger Josefine Uppling, ny chef för Group Public Affairs på Swedbank, i en kommentar. 

Josefine Uppling kommer att fortsätta parallellt som presschef tills dess att en ersättare har hittats. Rekryteringsprocessen är igång.  Dela sidan: