Dela sidan:

Volontaires nya medarbetare består av:

Angelica Strömbäck Ek (Frilans), art director
Elin Thunblom (Edelman Deportivo), kundansvarig
Erik Filén (JMWGolin), pr/creative
Hannah Håål (This Way Up), producent
Nina Peldán (Rodolfo), copywriter

 

– Jag är väldigt stolt över att vi har knutit till oss de här talangfulla människorna. I takt med att vi fått förmånen att jobba med fler och större uppdrag har vi sett behov av att rekrytera och komplettera med nya former av kompetenser och erfarenheter. Våra nya kollegor hjälper oss att möta upp de behov vi sett ökad efterfrågan för, säger Jenny Hagblom, vd på Volontaire i ett pressmeddelande.

Under 2018 har byrån fokuserat på att analysera, utveckla och förfina erbjudandet. Volontaires uttalade mål är att bli "världens minsta globala byrå".

– Jag har alltid inspirerats av Volontaire och deras förmåga att skapa kommunikation som engagerar människor på riktigt. Just nu är de dessutom på en himla spännande resa som jag såklart vill vara med på. Att de också är ett fantastiskt härligt gäng gör inte saken sämre, säger Elin Thunblom, kundansvarig i en kommentar.

Tidigare i år har även Klaudia Klang, Felix Nilsson, Joakim Hutchinson-Kay och Kami Montgarde börjat hos Volontaire.Dela sidan: