Dela sidan:

Förutom PR-arbete ska byrån även bistå som strategisk partner i Rustas expansion. 

– Polhem har visat stark förståelse för Rustas varumärkesresa och kan följa oss på vägen mot att bli än mer insikts- och datadrivna i vår kommunikation, säger Anette Fredholm, reklamchef på Rusta AB i ett pressmeddelande.

För att sköta PR-kommunikationen Rusta har en arbetsgrupp på Polhem PR:s Sverigekontor skapats, som består av, utöver Skandinavien-ansvariga Malin BomanJoel BacklundSanna Westin samt Maria Sjöström. Inom teamet finns spetskompetens inom PR, influencer marketing, SoMe-rådgivning, copywriting och digital utveckling samt analys.

– Vi har länge följt deras utveckling och är givetvis otroligt stolta över att nu få ännu bättre insikt i organisationen och att inleda detta samarbete. Rustas vision om att förnya och förenkla livet hemma speglar den filosofi vi på Polhem själva arbetar efter i vårt relationsbyggande och i PR-arbete, kommenterar Malin Boman, CEO på Polhem PR Skandinavien.Dela sidan: