Dela sidan:

2015 fick det då nystartade Bonnier Tidskrifter Content, idag Bonnier Magazines & Brands, uppdraget att producera Aftonbladets magasin Resa, Härligt Hemma och Wellness. 

Magasinen hade tidigare producerats av Aftonbladets inhouse-avdelning, men när Aftonbladets featureavdelning behövde spara in 40 miljoner kronor resulterade det i att flera tjänster försvann och produktionen av magasinen flyttades till konkurrenten.

Tidningen Resa togs tillbaka av Aftonbladet 2017 och Wellness gjordes under 2017 i samarbete med Women's Health. I dag är den titeln nedlagd. Efter tre år hos konkurrenten väljer man även att ta tillbaka produktionen av Härligt Hemma. 

– Vi har haft ett fantastisk samarbete med Bonnier Magazines & Brands under drygt tre år, men har valt att plocka hem Härligt Hemma tills vidare, då vår organisation i dagsläget har kapacitet att göra titeln, säger Erika ScottHead of Feature på Aftonbladet, till Resumé. 

Är ni inte nöjda med det jobbet som Bonnier Magazines & Brands har gjort?

– Jo, det är vi.Dela sidan: