Dela sidan:

För ett år sedan grundades den kreativa byrån Strays. Byrån jobbar i nuläget med kunder som Björn Borg, Lantmännen, Voi och Formbetong. Nu förstärker Linnea Nilsson från Phd byråns kundteam när hon ansluter som client director.

— Strays är på väg framåt och nu får jag möjligheten att vara med och forma ett kunderbjudande. Jag går in med en tro på att den moderna byrån behöver ta ett holistiskt grepp om kreativitet, strategi och aktivering. Det känns otroligt spännande att försöka förverkliga den visionen med Strays, säger Linnea Nilsson i ett pressmeddelande.

Innan tiden som client manager på mediebyrån Phd jobbade Linnea Nilsson som strategisk projektledare på Universum Communications.

— Vi arbetade med den här rekryteringen hela våren. Det är en nyckelroll på en liten byrå med gigantiska drömmar, det passar inte alla. Med Linneas brains, skills och mod är hon en drömrekrytering, säger Arvid Gradin, copywriter och en av Strays grundare.Dela sidan: