Dela sidan:

Som global integrated marketing manager på SAS har Jenny Näslund ansvarat för reklamstrategi, utveckling av varumärkeskampanjer och det hyllade kommunikationskonceptet We are travelers. Nu ansluter hon till Åkestam Holst som projektledare.

– Det känns väldigt roligt att ansluta till Åkestam Holst-familjen och att få vara med på Noa:s resa framåt! Jag ser fram emot att vara med och utveckla kunders affärer utifrån nya perspektiv och tillsammans skapa stark, integrerad kommunikation, säger Jenny Näslund.

På SAS har hon varit agency lead gentemot Noa och OTW och känner därför Noa-byrån Åkestam Holst väl.

– Mycket roligt att ha Jenny på plats! Några av oss har redan haft förmånen att få jobba med henne och det känns grymt kul att hon nu är en i gänget på Åkestam Holst och Noa, säger Petronella Panérus.Dela sidan: