Dela sidan:

Stefan Baron kommer från Nice Drama där han haft en tjänst som head of international co-productions och exekutiv producent med ansvar för den internationella finansieringen av bolagets dramaprojekt och andra internationella samarbeten.

Som exekutiv producent står han bland annat bakom produktioner som Ensamma i rymden, Midnattssol, Hassel och Tjockare än vatten.

Tidigare i karriären har han haft en rad olika tjänster på SVT.

– Stefan är otroligt erfaren och jag ser väldigt mycket fram emot att jobba med honom och resten av teamet på vår fortsatta resa världen över. Kommande år har vi åtminstone fem serier i produktion, vårt kontor i Storbritannien kommer växa ytterligare och dessutom kan vi meddela att vi inom kort kommer dela med oss av glada nyheter kring ytterligare expansion. Stefans erfarenhet och nätverk kommer vara ovärderligt för oss i vårt fortsatta arbete med att uppfylla våra ambitioner, säger Johannes Jenssen, vd på Yellow Bird.

Yellow Bird annonserade nyligen ett nytt kontor i Storbritannien och satsar i allmänhet på en internationell expansion.

– Jag tror att det aldrig är bra att sitta still. Efter fyra fina år på Nice Drama har jag bestämt mig för att flytta några gator bort till Yellow Bird. Jag ser väldigt mycket fram emot att vara en del av Yellow Bird och den expansion som de står inför, säger Stefan Baron, i ett pressmeddelande.Dela sidan: