Dela sidan:

Joanna Röckner Lindgren kommer senast från Praktikertjänsts marknads- och kommunikationsavdelning och har tidigare arbetat som kommunikationskonsult på PR-byrån Hero Kommunikation. 

– Tre har en bra energi i bolaget och starka värderingar, vilket gör det till ett spännande företag att jobba på. Jag ser fram emot att vara med och bidra på Tres fortsatta framgångsresa, säger Joanna Röckner Lindgren, i ett pressmeddelande.

På praktikertjänst har Joanna Röckner Lindgren byggt upp företagets contentstrategi, ansvarat för contentproduktionen samt drivit ambassadörsstärkande kommunikationsaktiviteter.

– Joannas bakgrund från både en inhouse-avdelning och PR-byrå är perfekt för Tre. Hon har dessutom jobbat med flera starka konsumentvarumärken tidigare och har både erfarenheter och ett kontaktnät som blir viktiga i vårt arbete med att stärka Tres varumärke ytterligare, kommenterar Mårten Lundberg, kommunikationschef på Tre.Dela sidan: