Dela sidan:

Jenni Ginström har lång erfarenhet av ledarskap och strategisk kommunikation, senast från Danske Bank, men tidigare även från Ålandsbanken och Svenska Fondhandlareföreningen.  

– Jag brinner för värdegrundsfrågor och hoppas få tillfälle att jobba mycket med ledarskapsuppdrag. Att vara ledare är att kommunicera och som pr-byrå har Westander goda kunskaper om hur kommunikation mellan människor fungerar, säger Jenni Ginström i ett pressmeddelande.

Som del av Westanders kris och ledarskap-enhet, ska Jenni Ginström vara med och assistera företag och organisationer med kriskommunikation och krishantering. 

– Jenni Ginström har gedigen erfarenhet från den svenska bankbranschen. Många av våra uppdragsgivare kommer att uppskatta hennes praktiska erfarenheter från ledningsgruppsarbete och strategisk kommunikation, kommenterar Birger Lycken, chef för Westander Kris och Ledarskap.Dela sidan: