Dela sidan:

På Prime får Hampus Knutsson rollen som seniorkonsult. Han återvänder till byrån han arbetade på mellan 2007 och 2015, bland annat som partner och chef för kriskommunikation.

2105 blev han kommunikationschef på Stampen och hjälpte till under företagets uppmärksammade rekonstruktionen. Två år senare blev han kommunikationschef för Moderaterna.

Nu kommer han att arbeta med flera av Primes kunder inom olika segment, med tyngdpunkten på corporate reputation och kriskommunikation, skriver Dagens Media.

— Jag har under de här åren varit på ett mediebolag som dessutom haft stora finansiella utmaningar som jag fick vara med och hjälpa till att lösa. Nu senast har jag varit i den absoluta topppolitiken. Självklart tar jag med mig jättemånga lärdomar och erfarenheter från det. Dessutom har jag breddat mitt nätverk, både inom mediesverige men också inom politiken, säger han till tidningen.Dela sidan: