Dela sidan:

Tidigare har Linnea Ekegren arbetat med public relations, pr och kommunikation på PR-byråer så som Patriksson Communication, Isobar och Juno PR. Hon har under sin karriär gått från att jobba med kunder såsom Fillipa K och Coca Cola, till mer välgörenhetsinriktade organisationer såsom Cancerfonden och nu Raoul Wallenberg Institute.  

– Jag har tidigare haft mycket fokus på livsstilsvarumärken och PR, vilket jag fortfarande brinner för, men efter att ha arbetat med kunder som fokuserade på CSR och hållbarhet fick jag upp ögonen för Raoul Wallenberg-institutet. Nu ser jag fram emot att få arbeta med kommunikation inom mänskliga rättigheter på en internationell nivå, säger Linnea Ekegren, Communications Officer på Raoul Wallenberg-institutet.

Hon har även studerat på Berghs i Stockholm och Berkeley i New York, samt har en kandidatexamen i strategisk kommunikation från Lunds universitet.

– Raoul Wallenberg-institutet är välkänt utanför Sverige för sitt arbete med att utveckla mänskliga rättigheter. Ironiskt nog är vi mindre kända i Sverige. Vi tror att Linnea Ekegren är perfekt för att hjälpa oss att berätta vår historia i Sverige, och därmed stärka vårt varumärke och namn, för att i slutändan främja mänskliga rättigheter och internationell humanitär rätt, säger Gabriel Stein, Head of Communications på Raoul Wallenberg-institutet.Dela sidan: