Dela sidan:

Reklamkampanjen, utformad av reklambyrån Arts & Letters, lanseras uteslutande digitalt genom en hemsida och en film. Kampanjen belyser samarbetsmöjligheterna med Chromebook genom att  karaktären "The Night King" på en Chromebook använder Google Slides (googles variant av Microsofts powerpoint) till att samordna ett anfall för att förslava mänskligheten, skriver AdAge

– Google tog upp idén kring hur det skulle vara om white walkers använde Chromebook för att samordna deras anfallsstrategi, och vi såg det som ett fräsch och innovativt sätt att väcka uppmärksamhet. Självklart existerar inte Google och laptops i Game of Thrones, men Google gjorde ett riktigt bra jobb med skapa ett kreativt koncept och vi lämnade regelbunden återkoppling för att se till att allt skulle vara i Games of Thrones skepnad, kommenterar Brandt Haynes, senior VP of worldwide digital distribution and home entertainment på HBO.Dela sidan: