Dela sidan:

Energinätverket är en del av Dagens Industris nätverksverksamhet där man samlar betydande personer från energisektorn för slutna träffar. 

Invändaren, Energinätverk Sverige, registrerade sin i princip identiska verksamhet redan 2011 och menar därför att Bonnier och Dagens Industri därför inte kan kräva ensamrätt på varumärkesnamnet Energinätverket.

Bonnier meddelades om Energinätverk Sveriges liknande verksamhet men valde ändå en månad senare att registrera varumärket. PRV anser därför att Bonnier agerat i ond tro vid sin varumärkesansökan.

Bonnier har i sin tur bestridit invändningen och hävdar att Energinätverket "endast används tillsammans med deras kända och inarbetade varumärken, t.ex Dagens Industri". Men PRV har alltså valt att gå på Energinätverk Sveriges linje.Dela sidan: