Dela sidan:

Sedan början av 90-talet har Sveriges kommunikatörer varje år delat ut Stora kommunikatörspriset till fem personer eller organisationer som på något sätt gjort en storartad kommunikativ insats under året som gått. Priset delas ut i de fem kategorierna bästa kommunikativa ledarskap, bästa kommunikation näringsliv, bästa kommunikation offentlig organisation, bästa ideella organisation samt årets unga talang.

Årets jury består av:

Per Mossberg, Senior Advisor på Diplomat Communications (juryns ordförande)

Eva Corp, kommunikationschef på Regeringskansliet

Erik Modig, Assistant Professor på Handelshögskolan Stockholm

Hanaw Rashid, digital strateg och föreläsare på The Amazing Society

Hanna Brogren, vd och generalsekreterare på Sveriges Kommunikatörer

Katarina Mohlin, Head of Communication på If P&C Insurance

Marcus Thomasfolk, Head of Communications på Volkswagen Group Sverige AB

– Jag är mycket nöjd över att vi både har en del jurymedlemmar som fortsätter sitt arbete och att vi har kompletterat med nya starka profiler vilket gör att juryn mycket brett täcker in kommunikationsprofessionens olika delar och dessutom får ett tillskott med företrädare för akademin, säger Per Mossberg, ordförande för Sveriges Kommunikatörer och juryns ordförande.Dela sidan: