Dela sidan:

Martina Zetterkvist har lång erfarenhet från pr- och kommunikationsbranschen där hon bland annat jobbat som pr-manager på Activision och pr- och kommunikationschef på Canal Digital. Närmast kommer hon från JCPr där hon varit byråchef.

Nu lämnar hon dock kommunikationsvärlden för att bli vd på startupen Work and Passion. Uppdraget går inledningsvis ut på att lansera den digitala plattformen wappare.se. Tjänsten hjälper företag och rekryterare att komma i kontakt med erfarna kandidater till olika tjänster.

– Jag fick tips om Work and Passion i början av sommaren och några månader senare sitter jag här som VD. Det känns så rätt att vara en del av framtiden inom rekrytering som alla tjänar på. Den som inte förstår hur bra wappare.se är får skylla sig själv, säger Martina Zetterkvist, vd för Work and Passion.

Work and Passion ägs av MoxieTech Group AB, en koncern med målet att bli marknadsledande inom digitalisering av tjänster inom rekrytering och hr-tech.

– Vi tror otroligt starkt på digitaliseringsvågen inom HR och Work and Passion är vår största satsning någonsin. Inom fem år är det vårt starkaste affärssegment och ni kommer säkert möta wappare runt hela världen, säger Ronny Siggelin, koncernchef för MoxieTech Group AB.Dela sidan: