Dela sidan:

Byråerna inom Oddogruppen är inriktade på affärsstrategi, varumärkesutveckling, marknadsföring och kommunikation. Utöver byråerna ingår även ett nordiskt talangnätverk i gruppen.

Nu väljer man att stuva om i organisationen genom att tillsätta en rad nya tjänster. Den absoluta merparten av förändringarna är personer som tidigare jobbat på någon av byråerna, men nu tagit klivet över till själva moderbolaget.

Sofia Westerlund, tidigare vd på Punkt PR, blir ny vd och koncernchef i Oddo AB. Anders Granberg, Christer Nederstedt och Mattias Önell går från Heja eventbyrå till att bli idé, koncept- och designansvarig respektive försäljningsansvarig samt strateg på Oddo. Nadja Lindgren, tidigare på Halleluja, blir ny kundansvarig projekledare i koncernen och slutligen anställs Ida Hjärtström Baudin som ny ekonomiansvarig på Oddo AB.

– Vi vill skapa kundvärde i form av effekt. Det gör vi genom att samla olika typer av experter med fokus inställt på kunden. Så har vi alltid tänkt i vår grupp och nu skapar vi en övergripande organisation och verksamhet som ska ta oss vidare på resan, säger Sofia Westerlund nybliven koncernchef och vd i Oddo AB, i ett pressmeddelande.

Framöver kommer de även att fokusera ytterligare på sitt talangnätverk.

– Vi vet att byråbranschen har förändrats markant. Idag handlar det mycket mer om att på olika sätt komplettera kunden med rätt typ av expertis. Spetsig talang och smidiga arbetssätt för att leverera effekt och driva deras affär. Vi ser fortsatt fram emot att bygga vår talangfabrik här uppe i Umeå och att jobba vidare med våra kunder runt om i världen, fortsätter Sofia Westerlund.Dela sidan: