Dela sidan:

Gunnar Gidefeldt är för tillfället kommunikationschef på Arla Sverige, där hon jobbat sedan 2015. Innan dess hade han rollen som komersiell chef på Djurgården Fotboll. 

– Vi har mycket höga ambitioner med kommunikationsarbetet i LRF. Gunnar Gidefeldt motsvarar väl de krav vi ställer och har med sin bakgrund och erfarenhet mycket goda förutsättningar att leda kommunikationsavdelningens arbete, säger Anders Källström, VD och koncernchef i LRF, i ett pressmeddelande. 

– Jag är mycket glad och stolt över att få tillträda tjänsten som kommunikationschef på LRF. Möjligheterna med att få vara en del av kanske Sveriges starkaste medlemsorganisation och få vara med och utveckla och driva de gröna näringarna framåt, är otroligt inspirerande och spännande, kommenterar Gunnar Gidefeldt.Dela sidan: