Dela sidan:

I koncernen Art & Bob ingår bolagen Art & Bob Film och drama (tidigare Bob Film) som gjorde en rörelsevinst på 5,4 miljoner (omsättning 79 Mkr) i det senaste bokslutet, Art & Bob Television (tidigare Art89 Television) som gjorde 1,4 Mkr i vinst (22,3 Mkr), Art & Bob Network samt Art & Bob Postproduktion 1,9 Mkr (6 Mkr). Koncernen har producerat filmer och serier som Bröllopsfotografen, Syrror, Ping Pongkingen, Familjer på äventyr, Rebecka och Fiona samt just nu aktuella Statsministrarna i SVT. Koncernen grundades 2015 genom sammanslagningen av Art89 Television och Bob Film Sweden. A

– Sammanslagningen av Art89 och Bob Film gick snabbt och resultatmässigt över alla förväntningar. Nu är vi inne i nästa fas och med Co_Made som delägare blir vi än mer stabila och får en part som delar vår långsiktiga plan, säger Jan Blomgren, vd art & bob i en kommentar.

– Film och TV-branschen är i en genomgripande förändring av hur innehåll utvecklas, produceras och distribueras. Med Co_Made som delägare ökar våra möjligheter att möta framtidens behov, säger Mikael Hernström, styrelseordförande Art & Bob.

Co_Made Sthlm är ett investeringsbolag som fokuserar på storytelling.Dela sidan: