Dela sidan:

"Flow" är en produktserie bestående av fjärrstyrda timers och ljuskällor med inbyggda timers, dimmer och varm-och-kall-inställning. Aoki har arbetat med att kommunikationen ska skifta fokus från teknikbaserad till livsstilsbaserad. Speciellt fokus har man lagt på att visa nyttan med produkterna och visa vad de tillför kundens livsstil.

– Vi har gjort en välbehövlig resa med varumärket Smartline. Vi vågar ta en egenpositionering vilket gör oss unika. Nu är vi rustade för att ta oss an marknaden och vi siktar högt!, säger Karin Abrahamsson, marknadschef för Proove AB (Proove AB äger varumärket Smartline), i ett pressmeddelande. 

I lanseringen ingår nya förpackningar i naturkartong, med illustrationer och pictogram, samt generellt en ny tonalitet, där Smartline som varumärke fått ett kaxigare och ledigare sätt att prata. Ingår gör även en lanseringsfilmen "Follow the flow" för Smartines nya ljuskoncept:Dela sidan: