Dela sidan:

Den 29 november äger 100-wattsgalan rum på Stockholms stadshus, Sveriges Annonsörers kommunikationstävlinn som sedan år 1990 belönat kreativ reklam som gett effekt. Leder prisutdelningen i år gör TV4:s välbekanta programledare Renée Nyberg, som var konfrencier även förra året – då tillsammans med sin man och programledarkollega David Hellenius.

Förutom att Sveriges effektivaste reklam ska hyllas och prisas under kvällen kommer det också underhållning i form av en gästartist som är aktuell i tv-programmet "Så mycket bättre".

– Renée Nyberg är ett programledarproffs, och med en av våra mest folkkära artister som kvällens gästartist kommer detta bli en toppenkväll. Vi ser fram emot en rolig kväll med många glada vinnare på plats, säger Ulf Hermansson Samell, marknadschef på Sveriges Annonsörer och ansvarig för 100-wattaren.

Biljetter till årets prisutdelning finns att köpa på 100wattaren.com.Dela sidan: