Dela sidan:

På Brand Union har Camilla Sand jobbat med kunder som Apoteket, BAT, Löfbergs, Pernod Ricard och Spendrups.

– Även om vi tillhör ett konstnärligt yrke så ser jag att den strategiska substans som vårt sammanhang tillför gör underverk för designens genomslagskraft. Genom att basera vår design på verkliga insikter i målgrupperna kan vi skapa mer värdefulla designlösningar, säger Camilla Sand.

På designbyrån Lynxeye Studios får hon en roll som client director.

– Camilla har ett stort engagemang för bra design, och hennes erfarenhet inom projekt- och teamledarskap kommer att underlätta tillvaron för både kunder och kreatörer. Hennes expertis kommer att stärka vår förmåga att erbjuda insiktsbaserad design till våra kunder. Vi är glada över att ha hittat henne!, säger Carl Johan Näs, executive creative director och medgrundare av Lynxeye Studios.Dela sidan: