Dela sidan:

 

Åse Holmberg meddelade sin sorti till Tele2 under tisdagen och nyheten presenteras i i podden "Bakom Varumärket". Värt att notera är att poddens programledare för podden är Jenny Kaiser och Jessica Morales som arbetar på Tele2:s huvudbyrå Åkestam Holst.

Hennes avgång som marknads- och kommunikationsdirektör för Tele2 kommer kort efter att fusionen mellan Tele2 och Com Hem har fått grönt ljus. Åse Holmberg lämnar samtidigt som hennes avdelning delas upp i fyra övriga funktioner.

– Såklart pratade jag och den nya ledningen om massvis av olika möjligheter i den nya organisationen för mig men jag kände väldigt tydligt att nu är jag klar, säger hon i podden. 

Åse Holmberg har inte gjort klart med något nytt jobb. Hon kom till Tele2 i slutet av 2007. 

En längre intervju med Åse Holmberg kan du läsa här.Dela sidan: