Dela sidan:

Clara Uddman började arbeta på Nord DDB som praktikant redan under tiden på Berghs. Efter examen från anställdes hon av byrån våren 2017.  Petter Swanberg började som assistent på Svensson Kommunikation och gjorde kortpraktik på Prime och Garbergs innan han anställdes på Nord DDB vid samma tid. De studerade art direction samtidigt på Berghs. 

Under tiden på Nord DDB har de båda  bland annat jobbat med Elgiganten där hon bland annat var med i arbetsgruppen som tog fram Singles Day kampanjen med Fat Jewish förra året , Björn Borgs nya globala kommunikationskoncept och Samsungs reklamfilmer med Zlatan Ibrahimovic.

Nu värvas de alltså till Forsman & Bodenfors som tidigare i år även plockade in Olle Langseth från Nord DDB.

Clara Uddman och Petter Swanberg är också med i Simons Strands talangnätverk 26 Club. Båda har examen från både Berghs och Beckmans. Dela sidan: