Dela sidan:

Rusta vill bygga en "lekfull och varm" som samspelar med varumärket och lyfter kedjans julsortimentet bland befintliga kunder och förbipasserande.

Försäljningen på Centralstationen är inriktad på av advent- och julrelaterade produkter. 
Rusta är marknadsledande inom just julsortiment.

– Drygt 200 000 människor från hela landet passerar varje dag Stockholms Centralstation. Här ser vi en positiv möjlighet att dels få nya kunder att öppna upp ögonen för Rusta, men också en chans för våra befintliga kunder att uppleva Rustas jul på en central plats i Stockholm, säger Linda Estenthal, marknadschef på Rusta i en kommentar.

Det är inte första gången som Rusta satsar på en pop up-butik i city. Senast var i mars 2016 med "Hälsa på Rusta" då man presenterade träningssortimentet, även då på Stockholms Centralstation.Dela sidan: