Dela sidan:

Under fyra år fungerade Jesper Ander som vd för reklambyrån Acnes Stockholmskontor. De senaste två åren har han varit med och byggt upp byråns verksamhet i London, en verksamhet som utvecklats ordentligt sedan Acne i augusti 2017 köpte reklambyrån.

Nu återvänder han hem till Sverige för en tjänst som projektledare på Åkestam Holst.

– Jag har med beundran följt Åkestam Holst på avstånd och haft något av en låsning vid Göran Åkestam (japp). Att komma tillbaka till Stockholm och börja i hans skola känns som en dröm. Jag vill bara göra bra saker och Åkestam är ju bäst, säger Jesper Ander i ett pressmeddelande.

– Haha, Jespers låsning vid mig går nog snabbt över när vi lär känna varandra. Men jag är förstås glad att han gillar det vi gör och framför allt känns det bra att Jesper är på plats och nu kan bidra till byråns fortsatta utveckling. Det blir grymt, säger Göran Åkestam.Dela sidan: