Dela sidan:

Förra året startade Diplomatgruppen sin egna contentbyrå i Tale. Sedan dess har man knutit till sig ett tiotal kunder och förstärker nu personalstyrkan med Måns Eriksson från den konkurrerande contentbyrån OTW.

– Måns är en mycket skicklig redaktör med lång erfarenhet av content marketing. Dessutom har Måns en tung redaktionell bakgrund som vi ser blir allt viktigare när våra kunder ställer om kommunikationsarbetet mot ett mer redaktionellt arbetssätt för både egna, köpta och förtjänade kanaler, säger Johan Bratt, vd för Tale.

På OTW har Måns Eriksson jobbat med kunder som Ikea, Länsförsäkringar, Clas Ohlson och HSB. Tidigare i karriären har han jobbat på Expressen som redigerare och nattchef.

– Det känns verkligen som att Tale har något spännande på gång. Jag har alltid gillat när berättelsen får stå i centrum och att kunna arbeta med många olika typer av kanaler för att nå ut och skapa förändring, säger Måns Eriksson.Dela sidan: