Dela sidan:

Tidigare i karriären har Viktoria Raft bland annat jobbat som journalist, presschef på Stockholm Exergi (tidigare Fortum Värme) samt som pr-strateg och tf. presschef på Centerpartiet.

Närmast kommer hon från en roll som seniorkonsult på Diplomat Communications. Nu ansluter hon till Reformklubben.

– Med sin gedigna bakgrund från energisektorn är Viktoria Raft ett mycket välkommet tillskott till samhällsbyggnadsteamet, där hon kommer att ha starkt fokus på just energikunderna men även hållbarhet och samhällsbyggnad i stort, säger Anna-Carin Windahl, byråchef på Reformklubben.

På Reformklubben får hon en roll som seniorkonsult inom energi- och hållbarhet.

– Reformklubbens framåtlutande position inom hållbarhet och energi lockade mig och jag ser fram emot att vara med och bidra med min kompetens och erfarenhet för att utveckla den affären. Reformklubben sticker ut som en av de vassaste byråerna med stort fokus på mångfalds- och jämställdhetsfrågor, och här hoppas jag kunna bidra med min bakgrund från Kraftkvinnorna, säger Viktoria Raft.Dela sidan: