Dela sidan:

Viktoria Hemmingsson Leigard kommer senast från ÅF, där hon haft rollen som press- och pr-chef. Hon har tidigare varit seniorkonsult och delägare i Nordic Public Affairs, journalist på Dagens Industri och politisk sekreterare på dåvarande Folkpartiets riksdagskansli.

– Vår tillväxtresa fortsätter. Vi stärker vår position som Sveriges ledande byrå för samhällsaktörer genom Viktoria Hemmingsson Leigard. Hon har ett gediget kunnande inom public affairs och pr. Viktoria är dessutom en erfaren konsult och kommer stärka vårt erbjudande över hela linjen, säger Ulf Dahlqvist, vd på Gullers Grupp, i ett pressmeddelande.

– I hela mitt yrkesliv har jag jobbat med samhällsfrågor ur olika aspekter. Därför känns Gullers Grupps fokus på samhällsaktörer väldigt spännande. Jag lockas också av att Gullers är en fullservicebyrå med så mycket kompetens inhouse. Det efterfrågas av många kunder idag, kommenterar Viktoria Hemmingsson Leigard. Dela sidan: