Dela sidan:

På Hill+Knowlton Strategies kommer Claes Nyberg att jobba med byråns public affairs- och kriserbjudande.

– Jag är oerhört glad över att välkomna Claes till oss. Han har en lång erfarenhet och är en mycket viktig pusselbit för oss när vi växer. Hans kompetens matchar bra till flera av de nya uppdragen vi har vunnit, säger Jenny Åström vd Hill+Knowlton Strategies.

Claes Nyberg sitter i kommunfullmäktige för Centerpartiet i Stockholms stad och är även ordförande för Centerpartiets HBTQ-nätverk. Tidigare i karriären har han bland annat varit vd för Friskolornas Riksförbund, presschef för Lärarförbundet och kommunikationskonsult på dåvarande JMW, nuvarande JMWGolin.

– Det känns helt rätt för mig att återvända till byråvärlden. Hill+Knowlton Strategies var mitt förstahandsval då de har en bra strategisk höjd, samtidigt som jag får jobba brett med samhällsfrågor, säger Claes Nyberg.Dela sidan: