Dela sidan:

Reklamfilmen lanseras i samband med Giving Tuesday, en av motreaktionerna tillsammans med "White Monday" mot Black Friday,. Giving Tuesday syftar till att få allmänheten donera till välgörenhet tisdagen efter Thanksgiving i USA. Förra årets Giving Tuesday donerades 274 miljoner dollar, enligt Chronicle of Philantrophy

I Amazons nya reklamfilm marknadsför de röststyrning med Alexa, något som varit ett hett ämne i höstas, och vars lansering väckt stor uppmärksamhet. Exempelvis testade Resumé Insikt de röststyrda högtalarna – som visade sig i nuläget inte vara helt färdigutvecklade. 

I filmen visas möjligheterna med att snabbt och smidigt donera till välgörenhet genom Alexas röststyrning, i filmens fall till Toys for Tots, en välgörenhetsorganisation skapad av amerikanska marinkåren, som ger julklappar till barn vars föräldrar inte har råd. Dela sidan: