Dela sidan:

Pia Rosin är civilekonom från Lunds universitet, har sektorkompetens inom högteknologi och har erfarenhet från ledargruppspositioner. Hon har senast haft rollen som kommunikationschef på Betsson. 

– Pias breda erfarenhet av såväl strategiskt som praktiskt arbete inom kapitalmarknadskommunikation och integrerad bolagskommunikation stärker vårt erbjudande till kund. Vår ambition är att skapa kundvärde. I hela processen och i allt vad vi gör. Capital Markets har redan en bred kompetensbas och med Pia får vi in ytterligare ett perspektiv och en förstärkning av teamet, säger Helena Nordman-Knutson, ansvarig för Capital Markets på Hallvarsson & Halvarsson, i ett pressmeddelande. 

– Från kundsidan känner man Hallvarsson & Halvarsson som ledande inom investor relations och finansiell kommunikation, därför är jag väldigt stolt över att bli en del av teamet. Jag ser fram emot att omsätta de lärdomar jag fått under mina många år som IR-ansvarig till god rådgivning och att få lära känna nya branscher och nya bolag med olika kommunikativa utmaningar, kommenterar Pia Rosin.Dela sidan: