Dela sidan:

Oh My lanserar en ny rekryteringsstrategi vid namn "Smakprovet". Tanken är att nå fler talanger genom att låta de sökande ha samma förutsättningar för att komma på en intervju. 

Den sökande behöver varken uppge namn, kön eller ålder. Istället för ett sedvanligt personligt brev och cv ligger fokus i att berätta om tre intressanta case som gjorts i branschen och hur man kan förbättra dem. De som formulerar de bästa smakproven kallas sedan till intervju. 

– Jobbsökande ser mer eller mindre likadant ut på alla företag. Vi saknade en Oh My:ig rekryteringsprocess, det vill säga mer kreativ och rolig än ett cv – men framför allt mer rättvis. Oh My har historiskt sett kompisrekryterat mycket, och nu vill vi ändra på det, säger copywriter Anna Thanner och redaktör Klara Stefansson i en kommentar. Dela sidan: