Dela sidan:

Tidigare i karriären har Eric Falk jobbat på bland annat King, SWE, CP+B och varit med och drivit JWT i Stockholm. Bland kunderna han jobbat med finns bland annat Ica, IKEA, Ikano Bank och Nokia, arbete som bland annat belönat honom med priser i Cannes Lions, Guldägget, Epica och New York Festivals. Närmast kommer han från en roll som senior art director på Berntzton Bylund.

Precis som Eric Falk kommer Mikael Widemar närmast från Berntzon Bylund men från en roll som copywriter. Tidigare i karriären har han jobbat på bland annat Åkestam Holst, Ogilvy, DDB och CP&B med varumärken som Delicato, McDonalds och FN. 

–Vi valde Pool för att byrån har ett extremt gott rykte och ett unikt tänk kring strategi och kommunikation. Men också en byråkultur som verkligen gynnar kreativitet och glada kollegor. Så ja, det var ett lätt val, kommenterar Eric Falk och Mikael Widemar i ett pressmeddelande.

– Eric och Micke blir en grym förstärkning i vårt jobb att stärka våra kunders upplevelse. Jag är jätteglad att äntligen ha dem på plats, säger Pools vd Hanna Steiner.Dela sidan: